VMW

Virtual Modelling Works

vrh

Sziasztok!

Eljött a pillanat, leadhatjátok jelentkezéseiteket virtuális vasúttársaságunkba! Hogyan fog működni? Próbálunk nektek egy új dimenziót nyitni a vasút szimulátorozásba, egy rendszerrel, mely kicsit közelebb visz majd a valósághoz. Jelentkezésetek után, melyben kiválasztottátok 3 kezdő gépetek, ezekből típusismereti vizsgát kell tennetek. Először csak erre a 3 típusra kaptok majd szolgálatot, de ahogy nő a megtett kilométerek száma, úgy kerültök feljebb a pontlistán, és e szerint vizsgázhattok egyre több gépre.

A jelentkezésnél megadjátok, mely pályák vannak telepítve nálatok, mi erre fogunk nektek beosztásokat adni. Vonalismeret szükséges, tehát mindenki első 2 beosztása, egy nappali és egy éjszakai menet a kiválasztott szakaszokon. Természetesen, ahogy a gépeknél, később ez is növekszik majd. Mindenkinek külön beosztása lesz, offline, illetve aki szereti a multiplayer módot, annak online. Letölthető lesz egy menetigazolvány, melyet mindig töltenetek kell, mint a valóságban. Erről majd részletes leírást adunk.

MFB 1 Körülbelül egy hónap múlva, megjelenik MFB programunk, mely ezeket automatizálja, vonatkövetés és egyéb funkciókat tesz lehetővé. Ehhez mindenki kap majd egy kódot, mellyel bejelentkezve, megkapjátok beosztásotok, és kezdhetitek a napot. Ez a program elküldi nekünk majd, mit teljesítettetek, valamint, hogy milyen szabálytalanságokat követtetek el! Szúrópróba szerűen ellenőrizzük ezeket, és ha valaki pl. túllépi a megengedett sebességet, az büntetést, azaz pontlevonást kap! Videó itt: http://www.prolan.hu/uzletagak/vasut-automatizalas/mfb/
Amíg nincs meg az MFB progink, addig a menetigazolványt emailban várjuk majd, minden teljesített nap után, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Igyekszünk a legélethűbb szolgáltatást nyújtani, hogy a virtuális mozdonyvezetés egy új dimenzióját élhessétek át! Várjuk jelentkezéseteket! JELENTKEZÉS

  • Bejelentkezés

  • Hírlevél    HTML formátum?

Login